Christelijke lifestyle blog voor jonge vrouwen

4x Creatief met dennenappels

4x Creatief met dennenappels

Sinds we in ons huidige huis wonen vind ik het leuk om te steeds te wisselen van accessoires. Ik wissel af met kaarsjes en kussens en haal vaker bloemen in huis. Ook wil ik meer gaan aansluiten bij de seizoenen, daarom ben ik op zoek gegaan naar DIY’s met dennenappels. Ze zijn gratis in het bos te vinden, maar je kunt ze ook goedkoop bij de Action kopen. Wanneer je echte dennenappels gebruikt is het wel belangrijk dat je ze goed wast of droogt in de oven. Hieronder geef ik 5 manieren om creatief met dennenappels aan de slag te gaan.

1. Gouden dennenappels
In ons huis hebben we een stijl tussen Scandinavisch en modern. Door bijvoorbeeld dennenappels in een schaal te doen creëer je een wat meer landelijke sfeer en dat vind ik niet zo passen. Je krijgt een heel andere sfeer door de dennenappels eerst te schilderen. Ik vind deze gouden dennenappels van Crabandfish heel mooi. Ik denk dat ik ze zelf koper zou schilderen, want dit past nog beter bij mijn woonstijl. En in plaats van een vaas zou ik een stolp gebruiken!

2. Slinger aan de muur
We hebben nog een aantal lege muren in huis en ik denk dat een slinger van dennenappels een hele leuke (tijdelijke) oplossing zou kunnen zijn. Ik vond een heel leuk idee op It’s DIY Time. Ook hier hebben de dennenappels een kleurtje gekregen. Zelf zou ik de kleuren koper en groen kiezen.

3. Dennenboom
Onderstaande dennenboompjes vind ik ontzettend schattig en goed bedacht! Heel leuk om bijvoorbeeld op tafel te zetten. De ster zou je nu nog weg kunnen laten en pas rondom Kerst toevoegen. Deze DIY komt van scissorsandspoons.

4. Dennenappels met lampjes 
Soms moet je gewoon niet te moeilijk denken, neem onderstaande DIY. Dennenappels in een glazen pot of stulp en wat kleine lampjes erbij. Bij de Action kan je zulke lampjes, die werken op een batterij kopen. Onderstaande foto vond ik op de Facebookpagina van Isabella Sparrow.

 

Welke DIY vind jij het leukst? Ga je ook aan de slag met dennenappels?4 thoughts on “4x Creatief met dennenappels”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *