Christelijke lifestyle blog voor jonge vrouwen

6x hotspots in Arnhem

6x hotspots in Arnhem

Afgelopen kerstvakantie zijn we weer een dagje naar Arnhem geweest. We komen hier wel vaker, omdat het vrij dicht bij Veenendaal ligt. Wat ik zo leuk aan deze stad vind is dat ze ook veel unieke winkels hebben, dus niet alleen de standaard H&M en Zara. Om deze reden ga ik ook graag naar andere steden toe, vooral om de leuke plekjes te ontdekken. In deze blog 6x hotspots in Arnhem.

Guts & Gusto
Dit is een vrij nieuwe kledingwinkel in een zijstraat van het drukke centrum. Volgens de website reizen ze heel Europa door opzoek naar de nieuwste musthaves waar ze zelf hebberig en gelukkig van worden. Winkel je graag bij de Zara dan denk ik dat je hier ook wel kan slagen. De kleding is ook goed betaalbaar. Je vindt de winkel op Hemelrijk 9.

LOFT
Ben je net als ik fan van het scandinavisch design? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij LOFT. Dit is een prachtige winkel met allerlei woonaccessoires en meubels. LOFT staat voor inspiratie, gezelligheid en liefde voor interieur. Alles met liefde en aandacht. Je vindt de winkel op Weverstraat 39

Dille & Kamille
Ik ben gek op koken en als ik een Dille & Kamille winkel tegenkom dan moet ik er echt naar binnen. Heerlijk om wat doelloos rond te dwalen of om er leuke cadeautjes uit te zoeken. Naast kookspulletjes hebben ze ook prachtig houten speelgoed en allerlei boeken. Je vindt de winkel op Bakkerstraat 60.

Sissy-Boy
Ook hier moet je gewoon even lekker rondstruinen. Sissy-Boy is een uniek mode- en lifestylemerk met Nederlandse roots. In de winkel vind je kleding, maar ook allerlei woonaccessoires en speelgoed. We hebben hier een hele mooie ronde spiegel van beton gekocht. De kleding is erg leuk, maar best duur, dus daarom moet je zeker tijdens de SALE even kijken. Je vindt de winkel op Koningstraat 13.

Sissy-Boy

WAAR
Dit is een hele leuke winkel om cadeautjes met een goed verhaal uit te zoeken. Ze verkopen een gevarieerd assortiment mode- en woonaccessoires, food en boeken. Alle producten zijn op een of andere manier duurzaam geproduceerd. Fairtrade, biologisch, ecologisch, recycled of gemaakt in sociale werkplaatsen. Ook kan je er wat drinken/eten. Wij hebben er een lekker kopje warme Tony Chocolonely chocolademelk gedronken, heerlijk! Je vindt de winkel op Brouwerstraat 11

Bagels & Beans
Dit is een heel klein, maar schattig eettentje waar wij heerlijk hebben geluncht. Mijn man had een bagel met tonijnsalade en ik met kipfilet en hummus. Je kunt kiezen uit verschillende bagels en bijna alles is biologisch en vers bereid. Je vindt het restaurant op Koningstraat 69.

Vervoer
Parkeren in het centrum van Arnhem kost best veel geld. Wat je beter kunt doen is je auto bij station Veenendaal-De Klomp zetten en dan met de trein naar Arnhem. Je staat dan binnen 20 minuten in het centrum.

Kom jij weleens in Arnhem? Heb je nog leuke tips?2 thoughts on “6x hotspots in Arnhem”

  • Sissy-Boy en Dille & Kamille staan ook op mijn ‘favoriete -winkel-lijstje’. Ik heb beide winkels in de buurt en loop er graag even (of iets langer ;-) binnen!

  • Leuk artikel! Ik ben nog nooit in Arnhem geweest, maar als ik dit zo zie, zou ik dat zeker eens moeten doen. WAAR is trouwens echt een fijne winkel he?

    Liefs, Janna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *