Christelijke lifestyle blog voor jonge vrouwen

Christelijke instagrammers om te volgen

Christelijke instagrammers om te volgen

Naast Facebook, Twitter en Pinterest is Instagram helemaal hot. Zelf vergeet ik altijd om foto’s te maken, dus ik heb geen eigen account. Maar dat betekent natuurlijk niet dat je wel andere vrouwen kunt volgen. Regelmatig scroll ik door het lijstje om te zien waar zij zich mee bezig houden. Door te klikken op de namen die reageren kom je weer op andere mooie accounts. Zo heb ik al een heel lijstje opgebouwd en die wil ik graag met jullie delen.

In dit artikel bespreek ik alleen de accounts van christelijke instagrammers, maar dat betekent niet dat ik geen niet-christelijke instagrammers volg.

1. @SharonNuman
Sharon is een jonge vrouw met een geweldige website over suiker- en E-nummervrij eten. Ze is samen met haar gezin voor een paar jaar naar Californië geëmigreerd om (haar man) naar de Bethel School of Supernatural Ministry te gaan. Sharon deelt regelmatig updates over haar leven en het is erg leuk om dit allemaal te volgen.

Christelijke vrouwen op Instagram2. @gracelaced
Ruth is moeder van zes zonen en ontzettend creatief. Ze deelt regelmatig plaatjes van zelfgeschilderde quotes, die heel inspirerend zijn!

Christelijke vrouwen op Instagram3. @kristinschmucker
Kristin geeft regelmatig een kijkje in haar Bijbellezen. Ze deelt wat haar inspireert en waar ze mee worstelt. Ook deelt ze mooie interieurfoto’s waardoor je de schoonheid van kleine dingen leert waarderen.

Christelijke vrouwen op Instagram4. Almafied
Alma is moeder en een gepassioneerd ‘homemaker’. Ze deelt veel interieurfoto’s maar ook foto’s van haar persoonlijke leven.

Christelijke vrouwen op Instagram

Heb jij een instagramaccount of heb je een favoriet? Deel de link dan hieronder in de reacties!7 thoughts on “Christelijke instagrammers om te volgen”

  • Instagram is inderdaad een mooi en fijn medium. Ik kijk er ook graag op. Zelf post ik ook eigenlijk nooit foto’s (ze worden nooit zo mooi als die van andere mensen, ik snap werkelijk niet hoe zij dat voor elkaar krijgen), maar ik volg wel graag mensen.

    Eén van mijn favorieten is toch wel @charla_yvonne. @joannaballentine vind ik ook nog wel gaan. En @kristinschmucker, inderdaad. Haar webwinkel heeft ook een eigen Instagram: @kristinschmuckershop

  • Ik vind instagram heel leuk om andere mensen te volgen. Je kan er veel mooie foto’s vinden. Ik heb wel een account en post zelf regelmatig natuur foto’s.

  • Leuk, ik ben dol op Instagram dus ik ga kijken bij de dames die ik nog niet volg! Zelf post ik vooral over lekker eten, (moes)tuin en ons dagelijks leven @blondmeteengroengeloof

  • Wat een mooi lijstje, ik heb er meteen een paar van gevolgd. Mijn eigen Instagram @daniisabii gebruik ik eigenlijk niet heel veel, af en toe een foto van boeken, de natuur of iets historisch. Maar ik vind het altijd heerlijk om mensen te volgen op Instagram. Een paar van mijn favo christelijke Instagrammers zijn @terrisavellefoy, @chloeandbeans, @shaycarl.
    (Wat een mooie blog trouwens, ik heb je nu net gevonden en ga je zeker blijven volgen! Heel inspirerend.)

  • Wat leuk dat je dit deelt! Zelf ben ik pas begonnen met bloggen op een eigen website met een bijbehorend instagram account. Instagram – momlifestyle_romy en mijn website – http://www.momlifestyle.nl. Ik ben 25, getrouwd en moeder van 2 kindjes die wij Christelijk op willen voeden in de overtuiging dat God voor ons aan het kruis is gestorven en van jou en mij houd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *