Christelijke lifestyle blog voor jonge vrouwen

Christelijke kerstliederen op Spotify

Christelijke kerstliederen op Spotify

In de maand december vind ik het heerlijk om fijne kerstliederen te luisteren. Vaak zet ik muziek op tijdens het schoonmaken of als ik aan het eten koken ben. Ook in de trein vind ik het fijn om muziek te luisteren. Al eerder deelde ik een lijst met mijn favoriete muziek op Spotify.

Vandaag wil ik mijn favoriete christelijke kerstliederen delen. Ik heb er een afspeellijst van gemaakt, zodat je ze allemaal kunt luisteren. Je kunt ook heel eenvoudig zelf een gratis account aanmaken en zo een afspeellijst samenstellen.

Mijn afspeellijst bestaat uit:

Hymn of joy – Chris Tomlin
O little town  Matt Redman
His name Shall be – Matt Redman
Light of the world – Lauren Daigle
Forever Amen – Michael Neale
Son of God – Travis Ryan
Fill the silent night – Set & Nirva
Come to save us – All sons & daughters
Adore – Chris Tomlin
What Child is this? – Chris Tomlin
It’s Christmas – Chris Tomlin
A King like this – Chris Tomlin
Joy – Dustin Smith
Jesus Messiah – Faith Alive Band
New Born King – Faith Alive Band
It’s Christmas – Faith Alive Band
Stars in the night – Tenth Avenue North
Heaven’s sound – Tenth Avenue North
Oh my dear – Tenth Avenue North
We three Kings – Tenth Avenue North
Do you hear what i hear? – Antthem Lights
Deck the Halls – Tenth Avenue North

Je kunt de afspeellijst hier luisteren:

Ken je nog een ander mooi nummer dat hier zeker tussen moet staan, dan hoor ik het graag!93 thoughts on “Christelijke kerstliederen op Spotify”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *