Christelijke lifestyle blog voor jonge vrouwen

Gratis Amish kookboeken

Gratis Amish kookboeken

Wanneer je regelmatig romans over de Amish leest, dan weet je vast wel dat zij veel aandacht aan koken en bakken besteden. Meisjes staan al vanaf jonge leeftijd in de keuken om de kneepjes van het vak te leren. Ze koken met verse ingrediënten en besparen geld door (bijna) alles zelf te maken. Amish houden ook erg van zoete baksels, maar door hun actieve levensstijl komt er onder deze groep bijna geen obesitas voor.

Er zijn een aantal Amish kookboeken uitgebracht, zodat ook wij van deze lekkere gerechten kunnen genieten. Via Google books kun je een hoop Amerikaanse kookboeken gedeeltelijk gratis bekijken. Een handige manier dus om aan gratis recepten te komen.

Koken en bakken met de Amish
Wanneer je lid bent van de bibliotheek en een account hebt aangemaakt om ebooks te lenen kun je ook gratis het boek ‘Koken en bakken met de Amish‘ lenen. Dit is geschreven door Mary Maarsen. Zij woont nu in Nederland, maar is opgegroeid in ‘Amishland’. Haar ouders zijn bij de Amish weggegaan, maar hebben Mary wel met de normen en waarden van de Amish opgevoed.

The Amish cook at home: Simple pleasures of food, family and faith
Dit kookboek bevat recepten voor elk seizoen en is geschreven door Lovina Eicher. Het is niet alleen een kookboek, maar ook een boek met achtergrondinformatie, prachtige fullcolour foto’s en mooie Amish spreuken.

The Amish Cook’s baking book
Lovina Eicher heeft ook dit bakboek geschreven. Het staat boordevol heerlijke recepten van taarten en koekjes. Het is moeilijk kiezen wel recept ik als eerste ga gebruiken. Het is maar goed dat een groot gedeelte niet openbaar is.

The Amish family cookbook
Een kookboek met recepten voor het hele gezin. Van ontbijtrecepten en hoofdgerechten tot soepen en baksels, een heel compleet kookboek dus. Dit kookboek is niet zo mooi als bovenstaande voorbeelden, maar de recepten zijn wel heel duidelijk geschreven.

Zou jij ook wel willen koken en bakken als de Amish?39 thoughts on “Gratis Amish kookboeken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *