Christelijke lifestyle blog voor jonge vrouwen

Hallo, daar ben ik weer!

Hallo, daar ben ik weer!

Wauw, dat is lang geleden. Mijn laatste blog is van februari, dus toch zo’n drie kwart jaar geleden. Ik heb toen vrij onverwachts besloten om te stoppen met bloggen. Ik moest teveel ballen omhoog houden en het werd me iets te druk. Het afgelopen jaar heb ik veel knopen doorgehakt en is het een stuk rustiger geworden. Ik sta nog steeds met veel plezier drie dagen voor de klas en ben daarnaast bijna klaar met mijn master. Op mijn thuisdagen werk ik aan mijn bedrijfje (Klasvanjuflinda.nl) en daar haal ik veel voldoening uit. Toch merk ik dat ik het mis om wat ongedwongen over andere dingen te kunnen bloggen. Dus dit wordt mijn verzamelblog en mijn andere website blijft gericht op het onderwijs.

Ik hoop weer een leuke interactie met jullie op te kunnen bouwen, al die reacties en mailtjes vond ik ontzettend leuk en gezellig! Op persoonlijk gebied heb ik het afgelopen jaar veel gedaan en geleerd. Ik geniet nog steeds ontzettend veel van koken, heb een nieuwe uitdaging (fotografie) gevonden en heb ook erg veel nieuwe (kook)boeken gelezen. Daarnaast heb ik met mijn man een week door Ierland en drie weken door Noorwegen gereisd. Genoeg inspiratie dus weer voor een heleboel nieuwe blogjes! De komende tijd ga ik me ook op de kerst richten, heerlijke tijd!

Leuk als je me ook volgt op Facebook en Instagram.

Liefs Linda3 thoughts on “Hallo, daar ben ik weer!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *