Christelijke lifestyle blog voor jonge vrouwen

5x e-(kook)books lenen bij de bibliotheek

5x e-(kook)books lenen bij de bibliotheek

Een paar maanden geleden gaf ik de tip om e-books bij de bibliotheek te lenen. Deze zijn gratis wanneer je een abonnement hebt. Het aanbod is heel groot en bevat ook veel boeken van bekende christelijke schrijvers. Naast romans zijn er nog andere boeken te vinden. Zo vond ik een heel aantal leuke kookboeken die ik graag met jullie wil delen.

1. Zo bakt Nederland
In dit bakoek vind je meer dan 100 lekkere oud Hollandse bakrecepten voor gezonde taarten, cakes, vlaaien en nog veel meer. De recepten zijn geschreven door Irene Lelieveld in samenwerking met Monique van der Vloed. Elk recept heeft 2 varianten: Haal je je bewuste boodschappen in de supermarkt? Kies dan het recept voor de bewuste eter. Ga je liever naar een natuurwinkel? Met het recept voor gezonde eters hoef je niet naar de supermarkt. Zo bepaal je zelf op welke manier je wilt genieten.
Leen het e-book bij de bibliotheek.

2.
Eet goed, voel je goed
Iedereen wil graag gezond leven, maar hoe breng je dat in de praktijk? Betekent dat iedere dag sla of bonen op het menu? En mag je dan nooit meer snoepen? Uit ervaring weet Heleen dat goede voeding ertoe bijdraagt dat je goed in je vel zit. In dit boek vind je ruim zeventig recepten die passen bij een gzonde levensstijl. Het bevat ideeen voor allemaaltijden van de dag, inclusief tussendoortjes om je vingers bij op te eten. Ontdek hoe eenvoudig en ontzettend lekker het is om te koken zonder onnodige toevoegingen als E-nummers en suiker.
Leen het e-book bij de bibliotheek.

3. Koken en bakken met de Amish
De Amish staan bekend om hun eeuwenlange tradities. Zo ook op het gebied van koken en bakken. Veel succesvolle recepten worden al generaties lang van moeder op dochter doorgegeven. Dit handzame boek bevat een verzameling eenvoudig te maken authentieke Amish recepten. Mary Maarsen (zelf Amish) verzamelde de lekkerste recepten. Dat er bij het koken gebruikgemaakt wordt van natuurlijke ingrediënten is voor de Amish niet meer dan vanzelfsprekend!
Leen het e-book bij de bibliotheek.

4. Bewust koken zonder e-nummers 
Bewust koken zonder E-nummers Dit boek bevat eenvoudige recepten voor iedereen die gezond wil koken zonder E-nummers. Koken Koken zonder E-nummers is Dinnekes lifestyle geworden. In dit boekje deelt ze haar recepten en tips met anderen. Haar ervaring is dat koken zonder E-nummers misschien iets meer tijd kost, maar zeker zo veel voldoening geeft. Zonder E-nummers Wil je ook graag gezond koken en bakken zonder schadelijke toevoegingen? Dan mag dit boekje niet op je aanrecht ontbreken! Je zult er meerdere keren per dag gebruik van maken. Dit boek bevat eenvoudige recepten voor iedereen die genoeg heeft van mixen, sausjes en andere voorverpakte producten met toegevoegde hulpstoffen.
Leen het e-book bij de bibliotheek.

5. 100% gifvrij
Na een lang gevecht tegen overgewicht en eetstoornissen gooide Julia Kang het roer radicaal om. Ze besloot alleen nog maar natuurlijk te eten en chemische stoffen te vermijden. Kilo’s viel ze af. Nu is ze al jaren op haar streefgewicht en eet nog steeds 2500, soms wel 3000 kilocalorieën per dag. We worden dan ook niet dik van veel eten, maar van gif. Gifstoffen ontregelen de hormoonhuishouding en dat deel van de hersenen dat ons gewicht reguleert. Over het verband tussen gifstoffen en overgewicht is steeds meer bekend. . In 100% gifvrij laat Julia Kang op overtuigende wijze zien hoe we kunnen afvallen zonder minder te eten. Ze vertelt waar schadelijke stoffen in voorkomen en wat de alternatieven zijn. Boordevol tips voor gezond leven en slim boodschappen doen, met als toegift een aantal heerlijke recepten.
Leen het e-book bij de bibliotheek.

Heb je al ervaring met het lenen van e-books bij de bibliotheek?1 thought on “5x e-(kook)books lenen bij de bibliotheek”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *