Christelijke lifestyle blog voor jonge vrouwen

Nieuwe christelijke boeken voorjaar 2017

Nieuwe christelijke boeken voorjaar 2017

De voorjaarscatalogus is uit en er zijn binnenkort weer prachtige nieuwe christelijke boeken beschikbaar. Mijn favorieten heb ik voor je op een rij gezet.

De catalogus van uitgever Kok kun je online bekijken.

Ik wist het wel – Kristen Heitzmann
De eerste ontmoeting tussen romanschrijfster Grace en toneelschrijver Devin eindigt ermee dat zij een glas thee in zijn gezicht gooit. Ze laat haar werk niet zomaar afkraken en ze zal het hier zeker niet bij laten. Devin mijdt haar, maar als hij wordt gedwongen met haar samen te werken aan een nieuw project, kan hij niet meer om haar heen en zijn het niet meer alleen zijn waardigheid en professionaliteit die op het spel staan. Hun strijd om wie er gelijk heeft slaat algauw om in een onbedwingbare passie.

De trouwkapel – Rachel Hauck
Oud-rugbyer Jimmy Westbrook bouwde ooit met zijn eigen handen voor de prachtige Collette een trouwkapel. Hij verloor haar, maar de kapel bleef, als een monument van ware liefde, een plaats voor al hun herinneringen. Nu heeft hij een bod gekregen van een makelaar voor het land waar de kapel op staat. Waarom zou hij nog langer blijven hangen in het verleden?
Fotografe Taylor Branson vertrekt naar New York om naam te maken en te ontsnappen aan het bizarre aantal mislukte huwelijken in haar familiegeschiedenis. Halsoverkop verliefd worden past niet in haar plan, maar ze kan niet om de succesvolle Jack Forester heen. Ze gaan helemaal in elkaar op, de vonken spatten ervan af. Maar ze slepen allebei een hoop bagage mee. Dat weerhoudt hen ervan zich helemaal aan elkaar te geven.

Het woud van Emberwilde – Sarah Ladd
Een verhaal over een lerares die nieuws krijgt over over onbekende familieleden. Ze nodigen haar uit op Emberwilde, een mysterieus landgoed waar twee mannen naar haar hand dingen. Te midden van de hofmakerij gaat ze op zoek naar de waarheid over haar verleden – diep verborgen in het woud van Emberwilde – die haar toekomst zal bepalen.

Bruid in het maanlicht – Laura Frantz
Temperance Tucker redt zich uitstekend in het ruige, uitgestrekte en nog niet in kaart gebrachte grensgebied van Kentucky. Ze kan zich snel uit de voeten maken, schiet altijd raak en misschien nog wel het belangrijkste: ze zwijgt over vroeger. Maar het verleden van haar familie wordt een probleem als ze verliefd wordt op een knappe landopziener uit Virginia, die ook een geheim met zich meedraagt. Kunnen ze de ballast en de pijn van zich afschudden voor een gezamenlijke toekomst?

Voorbij de horizon – Jody Hedlund
In dit slotdeel van haar reeks romans rondom vuurtorens, verrast Jody Hedlund door een hoofdpersoon te kiezen die op rozen zit. Dat wil zeggen, totdat ze vanwege een bedreiging gedwongen is te vluchten en te doen alsof ze de vrouw van een vuurtorenwachter is. Het is geen makkelijke omschakeling, maar de nabijheid van haar knappe lijfwacht maakt het dragelijk. Terwijl ze steeds meer naar elkaar toegroeien, komt iemand hen op het spoor.

Aan het einde van de vallei – Lori Benton
In dit vervolg op ‘Volg mij voorbij de bomen’ komt een zoon erachter dat de man die hem opgevoed heeft, niet zijn echte vader is. Kwaad neemt hij dienst in het agressieve Britse leger wat zich opmaakt voor een nieuwe slag. Terwijl in richting de Mohawk-Vallei marcheert, proberen zijn beide vaders hem ervan te overtuigen dat hij de fout van zijn leven maakt.

Ik wil zeker het boek van Jody Hedlund kopen, want dan heb ik de vuurtorenserie helemaal compleet. Verder ben ik erg benieuwd naar de nieuwe boeken van Lori Benton en Laura Frantz. Welke boeken zou jij graag willen lezen?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *