Christelijke lifestyle blog voor jonge vrouwen

Persoonlijke update: zwanger!

Persoonlijke update: zwanger!

Inmiddels is het volop voorjaar en kunnen we over een aantal maanden weer genieten van de zomer. Mijn laatste blog is toch al weer van even geleden. Maar ik had er een goede reden voor. Ik ben namelijk zwanger!

Zwanger
Ik vind het zo bijzonder om te vertellen dat ik zwanger ben. Zeker in het begin voelde het enorm onwerkelijk. Je leeft er naar toe, maar als het dan eenmaal zover is. Toch even wennen en super spannend!

De eerste maanden ben ik erg moe geweest. Ik deed alleen het noodzakelijke; werken, mijn andere blog minimaal onderhouden en wat in het huishouden. Het waren weken waarbij ik vanuit mijn werk gelijk op de bank of boven mijn bord in slaap viel. Half 9 naar bed was de nieuwe standaard. :-)

Maar ik mag echt niet klagen hoor; ik ben geen moment misselijk geweest en ik wist dat de moeheid maar tijdelijk was. En inderdaad na 14 weken was het over. Ik heb weer volop energie en kan enorm genieten van mijn zwangerschap. Ik ben trouwens in oktober uitgerekend.

De baby doet het goed in mijn buik. Zo bijzonder om hem (we weten het geslacht nog niet hoor) op de echo te bewonderen en het hartje te horen kloppen. Tegelijkertijd vind ik het ook heel onwerkelijk dat er een klein kindje in mijn buik zit; wat een wonder!

Tot nu toe is het dus erg genieten; het is ontzettend leuk om te merken hoe de mensen in onze omgeving meeleven. Van lieve kaartjes tot kleine cadeaus, zo bijzonder!

Mijn buik is al flink aan het poppen en ik kan de meeste broeken niet meer aan. Ik heb dus een aantal leuke zwangerschapsbroeken en t-shirts gekocht. Wellicht maak ik er nog een keer een blog van, als jullie dit leuk vinden?

Theemetboekjes
Het ongedwongen bloggen heb ik enorm gemist. Op mijn andere website blog ik voornamelijk wat zakelijker; het is echt onderwijsgericht en ik ben niet van plan om daar teveel uit te weiden over het moederschap. Op deze blog heb ik hier wel de vrije hand in.

Ik heb het nog niet helemaal uitgedacht, maar het lijkt mij leuk om op deze blog wel wat dingen over de zwangerschap en het moederschap te delen. We zien het wel!

Ik hoop dat het met jullie ook allemaal goed gaat.

Tot snel,

Liefs Linda99 thoughts on “Persoonlijke update: zwanger!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *