Christelijke lifestyle blog voor jonge vrouwen

Persoonlijke update: zwanger!

Persoonlijke update: zwanger!

Inmiddels is het volop voorjaar en kunnen we over een aantal maanden weer genieten van de zomer. Mijn laatste blog is toch al weer van even geleden. Maar ik had er een goede reden voor. Ik ben namelijk zwanger!

Zwanger
Ik vind het zo bijzonder om te vertellen dat ik zwanger ben. Zeker in het begin voelde het enorm onwerkelijk. Je leeft er naar toe, maar als het dan eenmaal zover is. Toch even wennen en super spannend!

De eerste maanden ben ik erg moe geweest. Ik deed alleen het noodzakelijke; werken, mijn andere blog minimaal onderhouden en wat in het huishouden. Het waren weken waarbij ik vanuit mijn werk gelijk op de bank of boven mijn bord in slaap viel. Half 9 naar bed was de nieuwe standaard. :-)

Maar ik mag echt niet klagen hoor; ik ben geen moment misselijk geweest en ik wist dat de moeheid maar tijdelijk was. En inderdaad na 14 weken was het over. Ik heb weer volop energie en kan enorm genieten van mijn zwangerschap. Ik ben trouwens in oktober uitgerekend.

De baby doet het goed in mijn buik. Zo bijzonder om hem (we weten het geslacht nog niet hoor) op de echo te bewonderen en het hartje te horen kloppen. Tegelijkertijd vind ik het ook heel onwerkelijk dat er een klein kindje in mijn buik zit; wat een wonder!

Tot nu toe is het dus erg genieten; het is ontzettend leuk om te merken hoe de mensen in onze omgeving meeleven. Van lieve kaartjes tot kleine cadeaus, zo bijzonder!

Mijn buik is al flink aan het poppen en ik kan de meeste broeken niet meer aan. Ik heb dus een aantal leuke zwangerschapsbroeken en t-shirts gekocht. Wellicht maak ik er nog een keer een blog van, als jullie dit leuk vinden?

Theemetboekjes
Het ongedwongen bloggen heb ik enorm gemist. Op mijn andere website blog ik voornamelijk wat zakelijker; het is echt onderwijsgericht en ik ben niet van plan om daar teveel uit te weiden over het moederschap. Op deze blog heb ik hier wel de vrije hand in.

Ik heb het nog niet helemaal uitgedacht, maar het lijkt mij leuk om op deze blog wel wat dingen over de zwangerschap en het moederschap te delen. We zien het wel!

Ik hoop dat het met jullie ook allemaal goed gaat.

Tot snel,

Liefs Linda14 thoughts on “Persoonlijke update: zwanger!”

 • wonderful points altogether, you simply received a new reader.

  What could you suggest in regards to your post that you just made
  some days in the past? Any sure?

 • Hi I am so thrilled I found your weblog, I really found you
  by mistake, while I was searching on Bing for something else,
  Regardless I am here now and would just like to say thanks for a fantastic
  post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time
  to go through it all at the moment but I have bookmarked it and also included your RSS feeds, so when I have time I
  will be back to read more, Please do keep up the awesome jo.

 • It is perfect time to make a few plans for the future and
  it’s time to be happy. I have read this post and
  if I may I wish to recommend you few attention-grabbing issues or advice.
  Perhaps you can write next articles referring to this article.
  I wish to read more things about it!

 • You could certainly see your skills in the article you write.
  The sector hopes for even more passionate writers like you who aren’t
  afraid to mention how they believe. Always follow your heart.

 • Hello, I think your site may be having browser compatibility problems.
  When I take a look at your blog in Safari, it looks fine however when opening in Internet Explorer, it’s
  got some overlapping issues. I merely wanted to provide you with a quick heads up!
  Apart from that, fantastic blog!

 • Heya terrific blog! Does running a blog similar
  to this require a great deal of work? I have no knowledge of programming however I
  had been hoping to start my own blog soon. Anyways, should you have any recommendations or tips for new blog owners please
  share. I understand this is off subject but I just wanted to
  ask. Thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *