Christelijke lifestyle blog voor jonge vrouwen

Recept voor amandel-bosbessenwafels

Recept voor amandel-bosbessenwafels

Eind november was ik jarig en kreeg ik een wafelijzer. Het leek mij erg leuk om wafels voor het ontbijt of lunch te maken. In de praktijk maak ik ze vooral op mijn vrije dagen of in het weekend. Soms van die lekkere zoete, maar meestal van boekweitmeel. Vandaag besloot ik om van het beslag waar ik normaal bananenpannenkoekjes mee maak wafels te bakken. Ze zijn echt heerlijk geworden en het is weer eens wat anders! Een heerlijk recept voor amandel-bosbessenwafels!

Ingrediënten (2 wafels)
– 2 eieren
– 1 kleine banaan
– 1 el amandelmeel
– mespuntje kaneel

Topping:
– hand (diepvries) bosbessen
– 1 el kokos (optioneel)
– honing (optioneel)

Recept
– Zet het wafelijzer aan.
– Klop de eieren los en prak de banaan in stukjes.
– Voeg het meel en het kaneel toe.
– Roer alles goed door elkaar.
– Giet het mengsel in het wafelijzer en bak tot de wafels lichtbruin kleuren.
– Doe de bosbessen in een steelpannetje en zet deze op laag vuur.
– Leg de wafels op een bord en doe hier de topping overheen.73 thoughts on “Recept voor amandel-bosbessenwafels”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *