Christelijke lifestyle blog voor jonge vrouwen

Wandelen door Arches National Park

Wandelen door Arches National Park

In deze blog wil ik je wat meer vertellen over Arches National Park. We vertrokken vanuit Vernal om richting Moab te gaan. Een aanrader is om afslag 214 op rd 70 naar de 128 te nemen, dit is echt een prachtige route! Wanneer je hier rijdt dan krijg je toch wel echt dat Amerika gevoel uit films en boeken. Eindeloze wegen, weinig tegenliggers en vooral veel rode rotsen om je heen.

Tip: lees ook mijn blog over Grand Teton National Park.

In Moab verbleven we twee nachten in de River Canyon Lodge; een groot voordeel hiervan was dat we heel dicht bij de ingang van Arches National Park zaten. Jammer genoeg mochten we vanwege wegwerkzaamheden in de avond het park niet meer in. We zijn daarom ook naar Canyonlands National Park gegaan. Dit is veel rustiger en eigenlijk net zo mooi!

Vooral met zonsondergang is Canyonlands National Park prachtig. De zon gaat vrij laat onder, dus je hebt alle tijd om het park rustig te bezoeken. We hebben hier wat gewandeld (Grand View Point Overlook trail) en vooral van de mooie uitzichten genoten.

Landscape Arch Park Landscape Arch ParkLandscape Arch Park

De volgende ochtend zijn we heel vroeg in de rij gaan staan om naar binnen te mogen in Arches National Park. We besloten om eerst helemaal door te rijden naar het eind om richting Landscape Arch te lopen. Het voordeel hiervan was dat we de eerste waren die de wandeling deden. Het was zo rustig dat we alle tijd hadden om foto’s te maken en we kwamen zelfs nog een hert tegen!

Landscape Arch ParkLandscape Arch ParkLandscape Arch Park Landscape Arch Park Landscape Arch Park

Op de terugweg liepen we samen op met een Amerikaans echtpaar dat in San Francisco woont. Heel leuk hoe spontaan ze een gesprek aanknopen. De vrouw is ook juf, we hadden genoeg gesprekstof dus.

Na deze wandeling deden we nog wat kleine wandelingen en reden we de ‘Window road’. Inmiddels was het al heel erg warm geworden. Tijd dus om terug naar het hotel (River Canyon Lodge) te gaan om te relaxen en wat te zwemmen.

Na deze mooie dagen stond de Grand Canyon op het programma. Hier vertel ik jullie graag de volgende keer meer over!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *