Christelijke lifestyle blog voor jonge vrouwen

Wandelen door Grand Teton National Park

Wandelen door Grand Teton National Park

In mijn vorige blog vertelde ik over ons avontuur in Yellowstone National Park. Op de vierde dag zijn we zuidswaarts gaan rijden richting Grand Teton National Park. We verbleven twee dagen in een prachtig AirBnB huisje in Driggs. In deze blog vertel ik je er graag meer over.

Vanuit Wapiti hebben we een reis van zo’n 5 uur te gaan. Tussendoor hebben we verschillende plekken bedacht waar we willen stoppen. Het is heel bijzonder om binnen een paar uur in een hele andere omgeving te staan.

Mooie plekken zijn:

  • Snake River Overlook
  • Teton Point Turnout
  • Schwabacher Landing Road
  • Glacier View Turnout
  • Blacktail Ponds Overlook
  • Chapel of the Transfiguration

Wandelen door Grand Teton National ParkWandelen door Grand Teton National ParkWandelen door Grand Teton National Park
Ik vond de Chapel of the Transfiguration toch wel heel bijzonder. Een heel klein houten kerkje uit 1925 wat er uitziet als een blokhut. De kerk is nog steeds in gebruik en elke zondag is er nog een dienst. De kerk ligt schitterend met als achtergrond de bergketen van de Grand Teton. Van binnen is de kerk vrij sober maar het uitzicht door het raam achter het altaar maakt alles goed. Vanuit dit raam heb je een prachtig uitzicht op de gehele Teton bergketen. De foto van het raam geeft mooi de weerspiegeling van de bergen weer.

De volgende dag zijn we naar Teton Village gegaan. Dit is een wintersportgebied, maar ook in de zomer kan je prachtig door de bergen wandelen. We kochten een pas en konden zo de hele dag gebruik maken van de liften. We besloten om uiteindelijk helemaal naar beneden te lopen. Een flinke afdaling met af en toe goed zoeken naar het pad van een paar uur wandelen, maar echt de moeite waard! We begonnen in de kou en het werd steeds warmer.

Wandelen door Grand Teton National ParkWandelen door Grand Teton National Park

Wandelen door Grand Teton National Park

Als je mijn blogs al wat langer volgt dan weet je dat ik veel boeken over de Amish lees. Ik vond het dan ook wel heel bijzonder om een echt Amish gezin te zien boven op de berg. Ik herkende ze gelijk aan hun kleding. Ik heb me ingehouden hoor; ik heb ze niet aangestaard of foto’s gemaakt. ;-)

Na twee dagen in dit prachtige gebied stond er weer een lange autoreis op het programma. In twee dagen zouden we naar Moab gaan rijden. Niet voor niets, want hier zijn de bekende stenen bogen in Arches National Park.

In een volgende blog vertel ik hier graag meer over. Heb je nog vragen laat dan gerust een reactie achter!

BewarenBewaren2 thoughts on “Wandelen door Grand Teton National Park”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *