Christelijke lifestyle blog voor jonge vrouwen

Woonketting van houten kralen

Woonketting van houten kralen

Al in heel veel woonbladen heb ik de houten woonketting gespot. Ontzettend leuk om op tafel neer te leggen of om er kaartjes aan te hangen. Ik heb mijn woonketting al een jaar geleden gemaakt, omdat je ze toen alleen in bepaalde webshops kon kopen. Tegenwoordig kan je ze overal krijgen. Ik zag ze pas zelfs bij de Action!

Houten woonketting zelf maken
Het zelf maken van een woonketting is leuk en makkelijk om te doen. Je kunt zelf bepalen hoe lang je de woonketting wilt hebben, dus je kunt het helemaal naar eigen smaak maken. Ik heb twee verschillende soorten kralen gebruikt, namelijk van 25 mm en van 16 mm. Zo wordt de woonketting wat speelser. De kralen heb ik bij Pipoos gekocht. Verder heb je nog een stuk ijzerdraad nodig, dit kan je ook in de meeste hobbyzaken wel kopen.

Bij mij ligt de woonketting op de eettafel, maar op Pinterest vond ik nog veel meer inspiratie.

1. Hang twee woonkettingen onder elkaar en hang aan de onderste ketting met behulp van klemmetjes leuke kaarten. Dit is een idee van By Zenz.

houten woonketting van kralen in je interieur2. In plaats van ijzerdraad kun je ook (bak)touw gebruiken. Ik vind het ook een heel leuk idee om twee kralen in verf te dippen. Zo wordt het net weer wat minder saai. Dit idee vond ik op de website van vtwonen.

houten woonketting van kralen in je interieur3. Je kunt van de woonketting ook een gebruiksvoorwerp maken. Maak er bijvoorbeeld een onderzetter van! Ik vraag me alleen af of dit wel goed gaat met hete pannen. Ik denk dat het ook leuk staat met een vaas. Dit idee vond ik op Nalle’s house.

houten woonketting van kralen in je interieur

Wat vind jij van de houten woonketting? Heb jij er al één in je interieur?12 thoughts on “Woonketting van houten kralen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *